Electrolux

Изглед:
Покажи:
Ред:
Комбиниран хладилник с фризер Енергиен клас А++ Нетен капацитет на фризера: 109 л Нетен кап..
729,00 лв.
Комбиниран хладилник с фризер Енергиен клас А++ Нетен капацитет на фризера: 109 л Нетен кап..
739,00 лв.
Онлайн магазин
Electrosound AEG и Electrolux © 2019